keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vihdoinkin aurinko paistaa!

Viime paivina on ollut aika sateista, joten nautin todella taman paivaisesta auringon paisteesta. Edes sade ei haittaa niin paljoa (paitsi Mumea, joka on sokerista ;) ) vaan mutaiset kadut sateen jalkeen. Ja tietystikaan en ottanut kumisaappaita mukaan...Pitaisi varmaan ostaa.

Vihdoin olen oppinut jonkun verran liikkumaan kaupungilla. Tiedan mista matatut/bussit jattaa ja mista ne lahtee kotia pain. Tiedan miten loytaa Anopin toimistolle ja pizzeriaan. Pizzeriassa nimittain kaytiin perjantaina, kun Torkymoykky sanoi olevansa kyllastynyt syomaan 'ruohoa' joka paiva. Pizzat naytti maistuvan, saman hintaisia olivat kuin Suomessa. Olin aika yllattynyt kun valikoimissa oli kasvispizza. Pizzan yhteydessa nain ystavani pikkusiskoa, jonka tapaan keskustassa myos tanaan. On kiva saada paikallisia kavereita, koska paivani voivat olla aika tylsia...ja kuten sanoin, kotiapulaisemme ei osaa oikein englantia joten kommunikointi hanen kanssaan on hankalaa..

Yhdeksanhenkinen perheemme kuluttaa viikossa noin 2kg sokeria!!!!! Olen jarkyttynyt!!! Sita lisataan puuroon ja teehen runsaalla kadella :O Arripurrikaan ei suostunut juomaan 'liian makeeta teeta'.

Talla hetkella kaipaan Vaasan ruispaloja ja Fazerin suklaata. Taalla myydaan cadburya, aivan liian pienissa levyissa aivan liian kalliiseen hintaan. Ja Cadbury ei ole edes mitaan Fazeriin verrattuna.. Kaipaan myos kylmia juotavia (me keitamme hanaveden ja pidamme huoneenlammossa), kylmaa jogurttia (yok, en ole maistanut lampimia). Sunnuntaisin kaymme pomppulinnapaikassa, jossa myydaan ksh 30 pehmiksia. Lapset tykkaa. Ja mina nautin kylmasta jaatelosta :) Ilmeisestikaan paikalliset lapsemme eivat ole tottuneet jaatelon kylmyyteen, joten ekalla kerralla ilmeet olivat nakemisen arvoiset!

Kauppaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti