torstai 23. helmikuuta 2012

6 viikkoa jaljella

Enpas ole tatakaan paivittanyt, kun eipa ole juuri mitaan tapahtunut. Lapset on koulussa, nyt on midterm exams ja 2.3. alkaa midterm loma. Ajateltiin _viimein_  lahtea Kakamegaan ja Kisumuun, jonne olen hingunnut jo muutaman kuukauden..

Vedetonta elamaa...tassa kuussa juoksevaa vetta on tullut 13. ja 15pv. Muuten siis joudutaan ostaa vesi 40l tankeissa, joka on helkkarin epakaytannollista ja kallista. Ja aina kun sita vetta ei edes ole saatavilla, ainakaan sillon kun sita just eniten tarttis. Tanaan lahti lapset kouluun likasilla kouluvaatteilla, kun Mume kamppaa siivotessaan ei viittinyt jattaa pyykkivetta. Kumma miten ma saan saastettya 2*40l vetta pariks paivaks ja silla kuluu alle paivassa...tiskit kun on pestava/huuhdeltava juoksevalla vedella yms...

Nyt alkaa aika loppua ja pitas vaikka mita teha. Visa electronilleni kavi kopelosti, luulin etta se oli kopioitu, mutta selvisikin etta eras lahipiirista oli saanut selville mun pin-koodin ja tyhjensi mun tilin. No, kuukausi meni odotellessa uutta. Mutta nyt saapui uusi kortti ja elama hymyilee.

Elamaamme on tullut uusi ihana perheenjasen, musta kissanpentu nimelta Malik. Loysin sen kaverin pihalta ja otin kotia :) Malik on ihanin kissa ikina. Seuraa mua koko ajan ja kun istun alas, kompii syliin. Mumen mielesta sen paikka ei ole meidan sangyssa, joten yot mussukka joutuu nukkumaan keittiossa :(  Aamupaiva nokoset otetaan yhdessa sangyssa tosin :D Eviran mielesta Malikin paikka ei ole suomessa, ja joutuisimme odottamaan 4kk etta saisimme tuoda Malikin Suomeen. Harmi, ettei 4kk jalkeen olla enaa taalla :( En tieda mita tehda....

Kuukauden sadettoman tauon jalkeen taivaalla on alkanut nakya pilvia ja sadettakin ollaan saatu.. Ja uimareissut on pitany perua! Hmmmph.

Mutta ei tanne oikeasti mitaan kummempia kuulu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti